Дити Студио за Красота

Фотоепилация

Цени

за жени
горна устна 15 лв.
бакембарди 20 лв.
подмишници 20 лв.
интим (цялостен) 40 лв.
бикини линия 20 лв.
цели крака 200 лв.
подбедрици 80 лв.
бедра 120 лв.
цели ръце 50 лв.
ръце до лакти 40 лв.
коремна линия 15 лв.
корем 40 лв.
за мъже
подмишници 20 лв.
цели крака 300 лв.
подбедрици 100 лв.
бедра 200 лв.
цели ръце 60 лв.
ръце до лакти 50 лв.
цял гръб 100 лв.
гърди 50 лв.
корем 30 лв.
кръст 50 лв.
PTF технологията ( Photo – Therapy Flash )е технологията, която се наложи в съвременните международни медицински и естетични индустрии.По-съвършена от IPL, PTF технологията използва светлинна и топлинна енергия, за да постигне максимална и бърза ефективност при абсолютна безопасност.

PTF светлината навлиза в кожата през епидермиса и се поглъща избирателно от меланина в косъма и неговия фоликул, температурата в областта бързо се покачва, меланинът се разгражда и така се постига ефектът на трайното обезкосмяване. Заобикалящите тъкани не са засегнати, тъй като в тях няма меланин. Различната дължина на вълната позволява обезкосмяване на различни типове кожа /светла, тъмна/ както и на различни части на тялото. Обикновено за трайно обезкосмяване са необходими от три до пет терапии, при интервал 25-30 дни.

Още след първото третиране ще се появят участъци без косми, а там където пораснат отново ще бъдат по-тънки от преди и със забавен растеж.

За сравнение с IPL технологията този ефект се постига с пет до седем третирания!

PTF e най-новата технология за фотоепилация на световния пазар.PTF е следващо стъпало, дори етаж над нашумялата IPL технология. Предимствата на тази апаратура са огромни. По-добър ефект, по-безопасно третиране на различни кожни проблеми и напълно безболезнени процедури. Гладка и сияйна кожа и то без болка, парене и други неприятни усещания.

PTF фотоепилацията постига максимална и бърза ефективност при абсолютна безопасност. Това е просто невероятно, трябва да се изпита! Бъди сред първите възползвали се от офертата на Студио за здраве и красота „Дити”.

Кои са предимствата на фотоепилацията PTF пред другите видове фотоепилация?

1. IPL превръща светлинната енергия в топлинна, а PTF работи с топлина и светлина, поради поглъщането на енергия по време на процеса и затова енергията, използвана върху кожата при IPL е по-малка, отколкото при PTF , а ефектът, постигнат при използване на PTF е по-бърз и по-добър.

2. IPL е множество пулсове с къса продължителност на пулса; PTF е единичен пулс с голяма продължителност, продължителността е 30-45мс.

3. При PTF енергията на излъчването е разпределена равномерно (поради наличието на паралелни тръби в излъчващата лампа).

4. Абсолютно обезопасен процес. PTF притежава 6-степенна защита.

5. Перфектното охлаждане гарантира безболезненост и изключва всякакъв дискомфорт, като парене и други, елиминират се болката и опасностите при извършване на процедурите.

6. PTF действа нежно и приятно върху кожата, като същевременно ефекта е бърз.

7. Видим ефект на 2 – 3 –та процедура.

8 . Висока избирателна способност на лечението със светлина – качествен резултат.

9. Разнообразие на видове лечения

10. Специална лампа за светли фототипове, гарантираща ефекта и при тях.

11. Специални по големина лампи за различните третирани участъци.

13. PTF притежава множество Сертификати – гарант за надеждност и перфекционизъм – CE, Medical CE, CCC, CDMCAS, ISO, UKAS.

За постигане на оптимален ефект се препоръчват 5-7бр. процедури, процедурата се прави през 25-30 дена.