Дити Студио за Красота

Дермабразио

Лице

Терапия за лице – диамантено микродермабразио + маска – 48лв.

Диамантеното микродермабразио е бърза неинвазивна процедура прилагана за освежаване на кожата. Понякога се нарича “пилинг в обедната почивка”. Тази сравнително нова процедура внимателно отстранява най-горния слой клетки на увредената кожа, чрез стерилни диамантени глави. Тази техника излющва и изравнява повърхността на кожата, стимулирайки образуването на нова, по гладка и чиста повърхност на кожата. Най-често се прилага на лицето и шията, но може да се направи на всяка част на тялото (напр. гръб на дланите).

Диамантеното микродермабразиото може да коригира грубата повърхонст на кожата, някои видове белези, неравномерна пигментация и старчески петна. То също може да премахне или намали броя на отворените и затворените комедони, вида на стриите и най-фините бръчки. Чрез отстраняването на най-горните слоеве на епидермиса, микродермабразиото стимулира образуването на нов повърхностен слой на епидермиса. Микродермабразио може да се прилага при всички типове кожа по отношение на омазняване, цвят и възраст. За най-добри резултати се препоръчва провеждането на една процедура седмично в рамките на терапевтичния курс.

За диамантеното микродермабразио:

 • Нехирургична процедура.
 • Отстраняване на дефектите и недостатъците:
 • – като фини линии и бръчки;
  – пигментни петна;
  – белези от акне.

 • Подходяща за всички типове кожа и всички части от тялото.
 • Повърхността на кожата придобива равномерен тен.
 • Фините бръчки и белезите от акне се изглаждат.
 • Подобрява се вида на загрубялата и увредена кожа.

Обикновено процедурата отнема до 30 минути.

След процедурата се нанася маска според типа кожа и финален крем.

Често се налага повторение на процедурата, за да се постигне желания резултат. Най-често терапевтичния курс се състои от 4 до 8 процедури на интервал от 1 до 3 седмици.

Бързината на процедурата и времето за възстановяване спечелиха на процедурата прозвището “пилинг в обедната почивка”. Веднага след процедурата жените могат да си нанесат грим и да се върнат към нормалните си задължения. Незабавно след процедурата кожата се зачервява леко, но след няколко часа зачервяването изчезва напълно.

Резултат от тази терапия е подобрение в текстурата и вида на кожата, която изглежда освежена. В зависимост от тежестта на проблема, микродремабразио може да се повтори, за да се постигне по-забележим резултат и да се получи по-гладка и младежки изглеждаща кожа.